Djerv - Solid

 

En særdeles viktig kamp i 4 divisjon avd 1 ble spilt lørdag. Solid lå før kampen 6 poeng foran Djerv, med 2 kamper flere spilt. Det var med andre ord snakk om en klassisk "6-poenger". 

Djerv - Solid 6-0 (1-0)

Kampen startet noe rotete, og det var tydelig at det var mye på spill. Etter 10 minutter begynner Djerv å tilrive seg et initiativ, og anført av sitt bevegelige spisspar fikk de flere ganger satt press på Solids forsvarsrekke. Kampen åpnet seg noe opp og begge lag leverte til tider flott kombinasjonsspill i et voldsomt regnvær. Det første målet kom etter klabb og babb etter et hjørnespark. En gjenvinning lander til slutt hos Christian Bredal som skyter ballen i mål via tverliggeren fra rundt 18 meter. Djerv brenner i tillegg to 150% muligheter, så ledelsen til pause er fortjent.

Andre omgang starter relativt likt som første, med noe nervøst pasningsspill. Som i første omgang tilriver hjemmelaget seg initiativet ved hjelp av flott pasningsspill og gode bevegelser. 2-0 kom etter en velslått corner (en av mange) som Lasse Heggheim stanger kontant i nettet. Noe av guffen så ut til å gå ut av bortelaget etter dette, og det ble veldige rom for sultne Djerv-gutter å boltre seg i. 3-0 målet setter Anders Lunde inn etter flott kombinasjonsspill. 4-0 målet stanger Bjørnar Strandos inn på nok en corner, like etterpå utnytter Svein-Erik Vallestad Bjordal rot i Solid-forsvaret og setter kaldt inn 5-0. Kveldens siste mål settes inn av Bjørnar Strandos, i en kamp hvor seiersmarginen kunne vært større. Til Solids forsvar manglet se 7 spillere og knakk naturlig litt sammen etter 3-0.

Siste videoer fra Lokalfotball

Tippeligaen