Poengdeling for Åkra

akra tertnes bullT web
Åkra - Tertnes 1-1 (0-1)

Foto: Stig Blomseth

Kampfakta:
Seriekamp 3. divisjon – avd. 7

ÅKRA - TERTNES 1-1 (0-1)
Åkra idrettspark søndag 27. mai – kl. 15.00
0-1 Steffen Olsen (10.)

1-1 Espen Bull-Tornøe (80.)
Dommer: Andrei Mihal Tugui, Ferkingstad

Gule kort: Paul Arthur Aanensen, Stian Nilsen, Magnar Mathiassen, Åkra, Glenn Mjelde Håberg, Stian Jensen, Tertnes
Dagens Åkraspiller: Torstein Jelsa Larsen
Målsjanser: 5-7 (1-3)
Cornere: 8-8 (5-5)

Referat er hentet fra www.aakrail.no

Varmt og flott vær er uvanlig når Åkra spiller kamp, men i dag var en fin dag for fotball. Såpass varmt at dagens dommer Tugui beordret drikkepause for samtlige aktører før halvtimen var spilt!

Åkra virket preget av manglende poengsanking i 1. omgang. Fremdriften var liten og det stoppet ofte opp 30 meter fra Tertnes sitt mål. Tertnes var mer rutinerte og smartere i valgene sine.

Også i dag får vi et tidlig mål imot. Et innlegg fra venstre når en umarkert Tertnes-spiller på bakre stolpe. Han legger den fint inn igjen midt foran mål, og der får Steffen Olsen en enkel jobb med å sette inn ledelse for bortelaget.

Vi var på hæla etter dette, for Tertnes får et par gode muligheter like etterpå!
En Batigov-corner blir stusset av Morten Aarvik i det 22. minutt. Den var nær ved å gå inn, og faktisk den eneste muligheten vår i 1. omgang.

Ellers ikke altfor mye som skjedde i første omgang.

Et godt skudd fra bortelaget innleder 2. omgangen, men Torstein er ute i full strekk og redder.
Vi har vel vår beste periode når vi runder timen. Flere gode halv- og helsjanser kommer vi til, men uten å lykkes i siste trekk.

Steffen Olsen er nær ved å utnytte en forsvarsfeil hos oss, men vi får avverget i det 71. minutt.
Marcel har bare vært på banen 5 minutter når en Tertnes-forsvarer serverer ham en mulighet alene med keeper. Keeperen gjør seg derimot stor og klarer å stoppe Marcels forsøk.

Like etterpå slår Jakob Rasmussen et godt frispark fra hjørnet av 16-meteren, kaptein Bull-Tornøe er høyest og stusser inn en viktig utligning!
Steffen Olsen får nok en mulighet ett minutt før ordinær tid, men Torstein takker for gavekortet med å redde mesterlig når Olsen kommer alene!

Begge lag ivrige på å avgjøre i spennende overtidsminutter, men ingen klarer å mobilisere til scoring. Det så noe bedre ut i 2. omgang, men uten av vi er i nærheten av å få ut hele potensialet vårt.

Greit nok med uavgjort totalt sett. Kampen kunne ha vippet begge veger. Dette har skjedd ofte før for vår del i år, vi skulle gjerne sett at det vippet til vår fordel snart.

akra tertnes bullT 2 web

akra tertnes bullT 4 web

akra tertnes 9

akra tertnes 1 web

akra tertnes 5 web

akra tertnes 8 web

Siste videoer fra Lokalfotball

Tippeligaen